IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кандис Суонепол се влюби в бившия на Кайли Миноуг

14 март 2022 10 50

Красавицата се е разделила с бащата на двамата си сина

БГНЕС

БГНЕС

Кандис Суонепол изглежда е напълно очарована от бившия приятел на Кайли Миноуг – модела Андрес Валенкосо. Двамата бяха уловени от папараците на романтична разходка из парка „Тюйлери“ в Париж, на която се държаха за ръце и си разменяха влюбени погледи. Новата връзка на 33-годишният южноафрикански супермодел е изненада, тъй като тя така и не е обявявала официално раздялата си с бащата на двамата си сина – бразилския модел Херман Николи.

Засега нито Кандис, нито Андрес разкриват новия си романс на своите страници в Instagram, но според слуховете отношенията им са доста сериозни и са се разгърнали още повече по време на Седмицата на модата в Париж, където и двамата са имали участия.

Андрес се раздели с австралийската поп певица Кайли Миноуг през 2013 г., след като двамата бяха заедно цели 5 години. Малко след раздялата им 53-годишната певица сподели в интервю, че краят на тази връзка ѝ е подействал наистина „опустошително“, но че с Валенкосо са си останали приятели. Певицата започна връзката си с него, след като двамата се бяха запознали, докато снимаха реклама за нейната гама от парфюми през 2008 г.

Кайли и

Кайли и Андрес; Снимка: Getty Images

След раздялата си с Миноуг Андрес имаше друга дълга връзка, този път с актрисата Паула Гомес. Колкото до Кандис, тя имаше 15-годишна връзка с 39-годишния бразилски модел Николи, от когото има двама сина – Анака на пет години и и Ариел – на три и за когото се сгоди през 2015-та. Двамата се запознават именно в Париж, когато тя е едва на 17 години, като първата им среща е по време на модно ревю.

Херман и

Кандис и Херман; Снимка: Getty

Личният живот на Суонепол навлезе в труден период малко след появата на второто ѝ дете, когато тя и Николи започнаха да показват признаци на раздяла, а феновете ѝ забелязаха, че двамата не се следват в Instagram. Въпреки че двамата никога не са обсъждали раздялата си публично, според слуховете те не са заедно от началото на 2019 г.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossipeando (@gossipeandomx)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари